hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Prosvjed protiv izgradnje spalionice u Zagrebu

Udruga za zaštitu okoliša Resnik poziva na prosvjed protiv izgradnje spalionice: „BAL POD MASKAMA” 31. ožujka 2008. u 17,00 sati ispred Crkve u Resniku.

Udruga za zaštitu okoliša Resnik poziva na prosvjed protiv izgradnje spalionice: „BAL POD MASKAMA”

Udruga za zaštitu okoliša Resnik (UZOR), SOS Općina Gradec i Zelena akcija pozivaju vas na javno okupljanje 31. ožujka 2008. u 17,00 sati ispred Crkve u Resniku na kojem će mještani Resnika, Ivanje reke, Petruševca, Žitnjaka i ostalih naselja istočnog dijela Zagreba iskazati nezadovoljstvo projektom planirane Zagrebačke spalionice otpada. Mještani će reći glasno „NE" uništavanju Ustavom Republike Hrvatske zagarantiranih najvećih vrijednosti Republike Hrvatske i njenih građana: prava na zdrav život i okoliš.

"Bal pod maskama" je simboličan naziv za performans koji će sarkastično simbolizirati utjecaj na okoliš potencijalno izminmo štetnog i skupog projekta po okoliš grada Zagreba i zdravlje njegovih stanovnika.

Prijevoz će za predstavnike medija biti organiziran kombijem, a za dodatne informacije u vezi prijevoza i samog prosvjeda obratite se koordinatorima prosvjeda:

  • Tihana Tarandek: 098 9378 590
  • mr. sc Andrea Grgić-Halić 095 804 5336
  • Ivana Jurić: 098 574 431.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.