hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Priložite svoju osobnu ponudu za spas klime!

Ap paris 009 t

Izazovite Vladu “osobnom ponudom” koju neće moći odbiti! Pridružite se europljanima i priložite svoju osobnu ponudu za spas klime!

Zelena akcija započinje kampanju: Osobna ponuda za spas klime! 

Ova je kampanja dio šire europske kampanje mreže Friends of the Earth s ciljem povećanja osobnog angažmana građana za smanjenje klimatskih promjena, te poticanjem Vlada europskih zemalja na konkretne mjere za smanjenje klimatskih promjena. Tijekom kampanje namjeravamo sakupiti stotine fotografija ljudi sa njihovim “osobnim ponudama”. Fotografije će biti dio instalacije na konfereciji o klimi Ujedinjenih naroda u studenom 2006. u Keniji.

Hrvatski dio kampanje održat će se od 24.8. do 28.8. u sljedećim gradovima:. Osijek (24.08.2), 25.08. Koprivnica (25.08.), Zagreb (26.08.), Zadar (27.08.) te Split (28.08.), rekao je Tomislav Božičković, koordinator kampanje.  Osim skupljanja i fotografiranja  “osobnih poruka” predstavit će se i atraktivna izložba o klimatskim promjenama, te model dinosaurusa sačinjen od zagađivača koji ispuštaju CO2 koji simbolizira tehnologiju na izumiranju, poput dinosaurusa.

Više informacija:
Web stranice kampanje
Kampanja na FOEI
Tomislav Božičković, koordinator kampanje, 091-5574-205

Dokumenti

Priopćenje za medije - Osobna ponuda za spas klime

PDF 57.2 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.