hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Prijavite se na virtualni studijski posjet o alatima za digitalno sudjelovanje

Tz aplikacija logo

Zelena akcija i UfU pozivaju vas na virtualni studijski posjet na temu digitalnih alata za sudjelovanje, u kontekstu razvoja online alata za sudjelovanje, „Pametni Zeleni telefon“. Događaj će se održati od 7. do 10. lipnja.

Projekt ‘Novi instrumenti za suradnju s institucijama u pitanjima okoliša u Hrvatskoj’, kojeg provode Zelena akcija i UfU, ima za cilj modernizaciju alata za sudjelovanje putem telefona u Hrvatskoj. Stoga se razvija novi digitalni alat pod nazivom "Pametni Zeleni telefon". Projekt jača komunikaciju između organizacija civilnog društva i tijela javne vlasti i olakšava građanima_kama pristup procesima sudjelovanja javnosti u pitanjima okoliša.

Kako bi osigurali informiran i uspješan proces razvoja novog alata, projektni tim organizira studijski posjet s ciljem prikupljanja iskustva iz drugih digitalnih alata i razmjenu znanja sa stručnjacima o tehničkim i konceptualnim zahtjevima, prethodnim iskustvima i izazovima digitalnih alata za sudjelovanje javnosti  i njihovom razvoju .

Molimo sve zainteresirane da se prijave na zeleni-telefon@zelena-akcija.hr kako bismo vam mogli poslati poveznice za Zoom za svaki dan virtualnog studijskog posjeta.

Cijeli program nalazi se u dokumentu u nastavku.

 

**Ovaj projekt financira Program savjetodavne pomoći njemačkog saveznog ministarstva okoliša (AAP) za zaštitu okoliša u srednjoj i istočnoj Europi, na Kavkazu i središnjoj Aziji i drugim susjednim zemljama Europske unije. Nadzire ga Njemačka agencija za okoliš (UBA).

Dokumenti

Program: Virtualni studijski posjet o alatima za digitalno sudjelovanje

PDF 932 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.