hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Poziv na trening o metodama javnog djelovanja

44297987830 bb7d58223e b

Zelena akcija poziva vas na edukaciju o metodama javnog zagovaranja koja će se održati 7.i 8. lipnja u Tuheljskim toplicama.

Cilj ove edukacije je ojačati kapacitete organizacija civilnog društva, lokalnih inicijativa te novih aktivističkih kolektiva o metodama javnog zagovaranja na temu klimatskih promjena. Također, namjera je razmijeniti dosadašnja zagovaračka iskustva te umrežiti klimatske i okolišne inicijative diljem Hrvatske.

Glavna tematska područja podijeljena su u tri modula: 

  1. Direktne akcije i prosvjedi,
  2. Kreativni aktivizam (​artivizam) i
  3. Pravni mehanizmi u zaštiti okoliša i klime.

Organizator pokriva sve troškove edukacije, tj. trošak putovanja, smještaja (za dva noćenja) i hrane za vrijeme trajanja edukacije. Troškovi putovanja bit će podmireni po povratku s edukacije i predočenjem svih dokaza putovanja.

Molimo ispunite prijavnicu najkasnije do 31.svibnja i proslijedite zainteresiranim kolegama_icama. U slučaju dodatnih pitanja, možete ih uputiti na dora@zelena-akcija.hr i/ili zeljka@zelena-akcija.hr.  Kako je broj sudionika_ca na edukaciji ograničen, bit ćete najkasnije do 1. lipnja obaviješteni ukoliko ste primljeni na istu kao i o ostalim logističkim i programskim detaljima.

Trening  organiziramo u sklopu projekta "JEKA!– Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju". Projekt JEKA!  je podržan sa € 149.850,00 EUR-a financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova. Sadržaj ove edukacije isključiva je odgovornost Zelene akcije i ne odražava nužno stavove država donatorica i Upravitelja Fonda.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.