hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Poziv na nenadanu edukativnu radionicu popravljanja bicikla

Dsc05478

Ekipu iz "Biciklopopravljaone" (komunalnog servisa za samopopravljanje bicikala koji djeluje pod okriljem Zelene akcije) nenadano je posjetio Tyler, biciklist iz Kanade koji voli podučavati druge kako šarafiti po biciklu i održavati ga u dobrom stanju. Tyler će u srijedu navečer za sve zainteresirane održati radionicu o mrvu naprednijim osnovama mehanike bicikla...

Fokus radionice bit će na održavanju kočnica i pogonskog sustava u širem smislu (sam pogon, pogonska posovina, kazeta, osovine kotača...)

Ukoliko bude interesa (ako se polaznici slože) Tyler je spreman obraditi i druge stvari  i prilagoditi se predznanju polaznika, tako da  nemojte ne doći zbog neznanja :) Prijevod na hrvatski će već nekako biti riješen.

Radionica se održava u srijedu, 8. prosinca, s početkom u 19:30 sati. Mjesto održavanja su prostorije Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu.

Cijena:
0,00 Kn :)

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.