hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Poziv na javnu tribinu o spalionici otpada

Konačno nekakva rasprava o spalionici! Pozivamo Vas da najavite i medijski popratite javnu tribinu o spalionici otpada koju organizira Vijeće gradske četvrti Peščenica-Žitnjak u srijedu 18. 6. u 17:00 h na lokaciji Pročiščivača otpadnih voda u Resniku, Čulinečka cesta 287, kojim upravlja društvo Zagrebačke otpadne vode d.o.o.

Konačno nekakva rasprava o spalionici!

Pozivamo Vas da najavite i medijski popratite javnu tribinu o spalionici otpada koju organizira Vijeće gradske četvrti Peščenica-Žitnjak u srijedu 18. 6. u 17:00 h na lokaciji Pročiščivača otpadnih voda u Resniku, Čulinečka cesta 287, kojim upravlja društvo Zagrebačke otpadne vode d.o.o.

Projekt spalionice otpada prema riječima organizatora će prezentirati predstavnici Grada Zagreba, Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva te izrađivača studije o spalionici.

Sudjelovanje na tribini su najavili brojni nezavisni stručnjaci, građani, predstavnici udruga građana te političkih stranaka. Na inzistiranje građana i nevladinih udruga, konačno je  organizirana prva javna tribina o spalionici otpada u zadnje 3 godine. Nadamo se da ćete je medijski popratiti kako bi do javnosti došla informacija o održavanju tribine, kao i argumenti prisutnih strana «za» i «protiv» spalionice. 

Kontakt: mr. sc. Andrea Grgić – Halić, mob: 095 8045 336

  • Odbor za problematiku ekološkog postupanja i gospodarenja otpadom (PEPGO)
  • SOS Općina Gradec
  • Udruga povrćara Grada Zagreba
  • UZOR – Udruga za zaštitu okoliša Resnik
  • Zelena akcija
  • Zelena lista, pridružena članica Europske Zelene stranke

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.