hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Poziv na ETNAR konferenciju, Banja Luka 10 - 12 rujna

Dsc 0136 opt

Centar za životnu sredinu poziva vas da se prijavite na regionalnu ETNAR konferenciju o prirodnim resursima i energetici, koja će se održati od 10. do 12. rujna u Banjaluci.

Konferencija se organizira u sklopu EU financiranog IPA CSF projekta Mreže zagovaračkih NVO-a za održivo korištenje energije i prirodnih resursa u zemljama zapadnog Balkana i Turskoj - ETNAR IPA-CSF-2012/306-573.

Organizatori seminara u potpunosti će pokriti troškove prijevoza, smještaja i hrane. Radni jezik seminara biti će engleski, pa bi sudionici trebali posjedovati zadovoljavajuće znanje engleskog jezika. Također možete ponijeti i podijeliti relevantne edukativne i promotivne materijale vaše organizacije.

Na seminar se mogu prijaviti NVO-i iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Albanije i Turske. Slobodno proslijedite ovaj poziv svojim kontaktima i partnerima.

Molimo vas da popunjenu prijavnicu pošaljete na tihomir.dakic@czzs.org do 5. rujna 2014.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na e-mail: tihomir.dakic@czzs.org.

Dnevni red

Prijavnica

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.