hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Počinju prijave za edukaciju u sklopu projekta "Akademija za održivi razvoj"

Studenti, prijavite se na seminar o održivom razvoju! Pozivamo sve studente, a osobito one Prirodoslovno-matematičkog, Ekonomskog i Pravnog fakulteta u Zagrebu, na edukaciju o temama održivog razvoja, zaštite okoliša i prirode koju organiziramo u sklopu projekta pod nazivom "Akademija za održivi razvoj".

Projekt se provodi uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa u području izvaninsitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2009./2010.

U sklopu edukacije bit će održan 1,5-dnevni seminar (ožujak 2010. godine) koji će se sastojati od 6 sesija od po 90 minuta s različitim predavačima-stručnjacima iz različitih područja relevantnih za održivi razvoj. Tema seminara će biti: "Uvod u održivi razvoj, zaštitu okoliša i prirode", a zastupljena područja će biti energetika, klimatske promjene, održivi transport, urbanizam, pravo okoliša, zaštita prirode, zaštita voda, održivo gospodarenje otpadom itd. Također, polaznici edukacije će, uz stručno vodstvo, posjetiti Reciklirano imanje u Vukomeriću (travanj 2010. godine) gdje će čuti više o energetskoj učinkovitosti, permakulturi, sustavu gospodarenja otpadom, održivom transportnom sustavu, itd.

Pozivamo sve zainteresirane da što prije, a najkasnije do 20. veljače 2010. godine prijave svoje sudjelovanje na edukaciji jer je broj sudionika ograničen.

Svoju prijavu šaljite na adresu: Zelena akcija, Frankopanska 1, 10 000 Zagreb, ili na e-mail: zeljka@zelena-akcija.hr s naznakom: "Akademija za održivi razvoj".

U prijavi molimo naznačite slijedeće podatke: ime i prezime, naziv studija kojeg polazite i svoj kontakt (adresa, telefon ili e-mail).

Napomena: Studenti navedena 3 usmjerenja, imat će prednost pri odabiru sudionika edukacije!

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.