hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Novi priručnik za trenere o vođenoj pedagogiji

Leaderful za web

Predstavljamo priručnik "Ususret vođenoj pedagogiji - Priče, pouke i nadahnuće od strane trenera, za trenere".

Što je točno vođeni pokret, kako razvijati njegovu praksu i kako ga primijeniti u radu sa zajednicama, saznajte u priručniku.

Iz uvoda priručnika:

„Ovaj je priručnik prekrasno subjektivno istraživanje pristupa koji smo nazvale „vođena pedagogija”. Osmišljen je kao prateći alat za kurikulum koji smo sastavili s ciljem razvijanja prakse „vođenog pokreta”. To je pak bio rezultat terenskog istraživanja koje je naš tim proveo kako bi ispitao širok spektar aktivistkinja i organizatora širom Europe o njihovom razumijevanju i prakticiranju koncepta vodstva. Pretpostavljamo da će ciljana publika ovog priručnika biti drugi iskusni treneri koje zanima kako svojim praksama treninga potaknuti da se pokret za društvenu i okolišnu pravdu više usmjeri prema vodstvu.

Tim koji je radio na izradi ovih materijala skupina je iskusnih organizatorica pokreta i trenera koji su odlučili napisati ovaj priručnik kao zbirku svojih iskustava.“

Priručnik je nastao u sklopu projekta ISELE kao istinski zajednički rad svih partnera na projektu (Zelena akcija, LABO, ECON, ULEX).

Nadamo se da će ti biti od pomoći u vašem radu.

Hrvatsku verziju priručnika pronađite OVDJE, a englesku na sljedećoj poveznici.

Dokumenti

Priručnik: ususret vođenoj pedagogiji

PDF 1.78 MB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.