hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

"Moja osobna ponuda za spas klime"

Poziv na press konferenciju povodom kampanje o klimatskim promjenama koja će se održati u srijedu, 23.8.2006. u 10 sati u prostoru Zelene akcije, Frankopanska 1

Zelena akcija, nevladina udruga za zaštitu okoliša, u suradnji sa međunarodnom mrežom udruga za zaštitu okoliša Friends of the Earth organiziraju ljetnu kampanju protiv klimatskih promjena pod nazivom  "MOJA OSOBNA PONUDA ZA SPAS KLIME".

Kampanja se organzira u nekoliko gradova Hrvatske u periodu od 24.8. do 28.8., i to: 24.08. Osijek, 25.08. Koprivnica, 26.08. Zagreb,  27.08. Zadar, 28.08. Split

Radi se o vrlo atraktivnoj izložbi s 13 panoa 180x180 cm s velikim fotografijama te pripadajućim tekstom,  karbon dinosaura -  samostojećeg balona 11x5 m i 10 m visine te još nekih eksponata. Izložbom želimo podsjetiti građane na sve veće klimatske promjene koje sa sobom nose vrlo teške posljedice.

Kampanja ima za cilj pokazati političarima da su građani diljem Europe spremni odigrati svoju ulogu u borbi protiv klimatskih promjena, a za uzvrat i Vlade Europe trebaju također djelovati. Našom ljetnom klimatskom kampanjom 2006. želimo sakupiti stotine osobnih ponuda ljudi: građani nude nešto što mogu učiniti kod kuće ili već čine, ali isto tako zahtjevaju od Vlade da i ona učini nešto za uzvrat.

Više informacija:
Kampanja na FOEI

Tomislav Božičković, koordinator kampanje, 091-5574-205

Dokumenti

Poziv na presicu - Osobna ponuda za spas klime

PDF 15.8 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.