hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Kompostana poduzeća "Zrinjevac" na Jankomiru

Kompostanaletak

Dosta vam je smrada iz kompostane i želite to jednom zauvijek riješiti?

Kao posljedica velikog broja pritužbi građana na nesnošljiv smrad koji se širi iz kompostane poduzeća "Zrinjevac" na Jankomiru, Zelena akcija je odlučila organizirati kampanju za premiještanje kompostane na nenaseljeno područje. Kao prvi korak, potrebno je sakupiti potpise što većeg broja građana sa ciljem predaje peticije gradskom poglavarstvu. Kako bi se što uspješnije odvijala kampanja organiziramo dnevnu akciju 21. 02. 2004. u svrhu obavještavanja javnosti o problematici.

Kako bi naša borba (za vaše dobro) bila što uspješnija nužno je da se odazovete na ovaj poziv. Bez vašeg glasa, nema nam spasa!

ZELENA AKCIJA 21. 02. 2004. OD 9:00 DO 14:00 SATI U GAJEVOJ ULICI ORGANIZIRA POTPISIVANJE PETICIJE ZA PREMJEŠTANJE KOMPOSTANE NA NENASELJENO PODRUČJE. DOÐITE I POTPIŠITE PETICIJU JER BEZ VAŠEG GLASA NAŠA AKCIJA JE BESKORISNA!

Dokumenti

letak "akcija kompostana" [pdf -]

PDF 38.1 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.