hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Jadran slavi kraj Družbe Adrije!

Druzbadriatulum004

Održana proslava na 3. obljetnicu potpisivanja sporazuma Zagreb 16.12.2005.

Zagreb 16.12.2005. – Na točno treću obljetnicu potpisivanja sporazuma o pristupanju Hrvatske projektu Družba Adria, Zelena akcija je – umjesto akcije i protesta koje je do sad organizirala na ovaj datum - odlučila napraviti proslavu pod nazivom «Jadran slavi kraj Družba Adrie». Tako su se aktivisti koji su tijekom tri godine volontirali na kampanji imali priliku podsjetiti se i na sve do sad učinjeno te se radovati uspijehu.

Nakon što je komisija za procjenu studije utjecaja na okoliš, odbacila studiju i predložila odustajanje od projekta, a Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva podržalo njihovo odluku, smatramo da kako je preostala još samo posljednja faza i formalnog odstupanja Hrvatske iz ovog štetnog ugovora, Vlade, odnosno Sabora RH. Stoga očekujemo od nadležnih da konačno učine i taj korak.

Dokumenti

Priopćenje za medije - Jadran slavi kraj družbe adrije!

PDF 57.5 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.