hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Biciklom od Zagreba do Damaska

Plakatzg1

Siniša Glogoški, student fotografije na Akademiji dramskih umjetnosti, ovo je ljeto dva mjeseca putovao biciklom od Zagreba do Damaska (Sirija). U petak, 21. siječnja, Siniša će održati predavanje na kojem će nam prenijeti svoje doživljaje s ovog putovanja, uz projekciju fotografija i videa. Predavanje će se održati u Info-centru Zelene akcije (Frankopanska 1 u dvorištu), s početkom u 20 sati.

Predavanje se održava u organizaciji "Biciklopopravljaone", besplatnog i svima otvorenog servisa za samopopravak bicikala koji djeluje pod okriljem i u prostorijama Zelene akcije.

Predavanjem o putu u Damask otvaramo ciklus predavanja o putovanjima biciklom na daleka i egzotična mjesta u sklopu kojeg će se, vrlo skoro, održati barem još jedno predavanje :) (o putovanju biciklom u Kinu). Pozivamo sve koji bi s drugima htjeli podjeliti iskustva sa svojih biciklističkih putovanja da nam se jave.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.