hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

ANALIZA STRATEGIJE GOSPODARENJA OTPADOM I PRAVILNIKA O AMBALAŽI I AMBALAŽNOM OTPADU REPUBLIKE HRVATSKE

Izdanje br.1 kolovoz 2005. Ovom analizom slučaja želimo na lako razumljiv način informirati javnost o procesu približavanja Republike Hrvatske Europskoj uniji u oblasti zaštite okoliša.

Izdanje br.1 kolovoz 2005.

Ovom analizom slučaja želimo na lako razumljiv način informirati javnost o procesu približavanja Republike Hrvatske Europskoj uniji u oblasti zaštite okoliša. Analiza slučaja služi kao edukacijsko-lobistički materijal koji ima za cilj informiranje javnosti o najnovijem usklađivanju hrvatske legislative okoliša s pravnom stečevinom EU, kao i lobiranje zakonodavaca i donosioca odluka
u Hrvatskoj.

Dokument je dio projekta Zelene akcije kojem je cilj lobiranje za bolje gospodarenje otpadom i kvalitetnije studije utjecaja na okoliš. Projekt je rađen u suradnji s ekspertima iz Hnuti Duha najveće udruge za zaštitu okoliša u Republici Češkoj, kako bi se predložila rješenja za neke od najvećih problema Hrvatske na području okoliša. Iako projekt financira Europska komisija, on ne predstavlja nužno stavove Europske komisije.

Za više informacija pročitajte povezane dokumente.

Dokumenti

Analiza strategije gospodarenja otpadom i pravilnika o ambalaži i ambalažnom otpadu RH

PDF 155 KB

Priopćenje - Zeleni forum - Provođenje pravilnika o ambalaži jedini način zaustavljanja trenda gomilanja otpada

PDF 252 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.