hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Željka Leljak Gracin po četvrti put izabrana za članicu Savjeta za razvoj civilnog društva

Dsc 0050

Vlada Republike Hrvatske je 7. svibnja imenovala nove članove i članice u sedmi saziv Savjeta za razvoj civilnog društva - savjetodavnog tijela Vlade Republike Hrvatske čija je zadaća surađivanje između tijela državne uprave i civilnog društva.

Za članicu Savjeta, kao predstavnica organizacija civilnoga društva iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja, po četvrti je put izabrana Željka Leljak Gracin, predsjednica Zelene akcije, a za njenu zamjenicu izabrana je Iris Beneš iz Brodskog ekološkog društva.

Čestitamo na izboru te očekujemo da će naša predstavnica kvalitetno predstavljati interese udruga, a time i javnosti, na polju zaštite okoliša i održivog razvoja.

Ujedno želimo istaknuti kako još uvijek vjerujemo u dijalog između tijela državne uprave i civilnog društva, unatoč napadima na civilno društvo i smanjenju prostora za naše djelovanje proteklih nekoliko godina.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.