hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Zelena akcija traži nove aktiviste/ice!

Manje

U obzir dolaze svi: studenti, zaposleni i nezaposleni, samo morate imati barem 18 godina. Ako se želite baviti nečim što je stvarno cool, zanima vas ekologija i dosta vam je čekati prekriženih ruku da se stvari same od sebe promijene na bolje, onda je ovo za vas!

Aktivizam ne zahtijeva više od par sati tjedno, a možete puno naučiti i napraviti nešto zbilja korisno, pritom se dobro osjećati i družiti sa super ekipom.

Kako se postaje aktivist/ica?
Ne tražimo da polažete nikakve ispite i nećemo vršiti nikakve provjere :), ali pozivamo vas na dvodnevnu aktivističku radionicu/seminar 4. i 5. lipnja u Zelenoj akciji (Frankopanska 1) na kojem ćete moći naučiti kako se to radi. Ne samo teorija, nego prvenstveno akcija! Radionica počinje oba dana u 10h, a završava kasnije popodne. Naravno, organiziran je i ručak.

Sve je besplatno, ali broj mjesta je ograničen pa se hitno prijavite - prednost imaju oni koji se prijave prvi.

Prijave i eventualna pitanja šaljite na aktivist@zelena-akcija.hr - pošaljite samo svoje ime, prezime, email, broj telefona i dob.

Zelena akcija je neprofitna, nezavisna, nevladina i nestranačka udruga građana, a član je Friends of the Earth International, najveće mreže ekoloških organizacija na svijetu.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.