hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Zelena akcija obilježila 25 godina rada!

Zelena akcija je u petak 23. siječnja obilježila je 25 godina djelovanja. Tim povodom u našem uredu organizirali smo domjenak na kojem su se okupili sadašnji i bivši članovi/ice i aktivisti/ce, partneri i svi ostali koji su svojim radom doprinijeli da Zelena akcija postane jedna od najutjecajnijih udruga građana u Hrvatskoj.

Uz domjenak i nastup zbora Čipkice, prisjetili smo se najvažnijih postignuća u prvih četvrt stoljeća rada Zelene akcije. Prisutne su pozdravili Dražen Šimleša, član Nadzornog odbora i Vijeća Zelene akcije, Pavle Schramadei, Suradnik za razvojne i međunarodne programe Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, Igor Vidačak, ravnatelj Ureda za udruge Vlade RH te Bernard Ivčić, predsjednik Zelene akcije.

Tim povodom izdali smo publikaciju u kojoj se nalaze kratke izjave o Zelenoj akciji naših partnera, suradnika i ostalih koji su pratili naš rad. Publikaciju možete preuzeti ovdje.

Fotografijes s proslave možete pogledati ovdje.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.