hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Zelena akcija na Subversive film festivalu

395618 497357270317452 1652914335 n

Članovi Zelene akcije sudjeluju kao govornici na tri panela u sklopu ovogodišnjeg Subversive film festivala. Dođite!

Jagoda Munić govorila je na panelu o Zelenoj ekonomiji, koji je održan u srijedu 8. svibnja.

Još dvoje članova Zelene akcije govorit će na panelima koji se koji se na Subverzive forumu održavaju u srijedu, 15. svibnja. Zajednička tema triju panela (o vodi, željezničkom sustavu i energiji) koji se održavaju toga dana  je "Prema budućnosti zajedničkih dobara",  a organizirani su u suradnji s fondacijom Heinrich Boell.

Panel o željezničkom sustavu se održava u srijedu, 15.5.,  s početkom u 12:30, u Zagrebačkom kazalištu mladih (Teslina 7). Na panelu će uz Christiana Wolmara (britanskog novinara i povjesničara željeznica), Katarinu Mindum (Sindikat željezničara Hrvatske) i Pippu Gallop (Bankwatch), govoriti i Bernard Ivčić iz Zelene akcije.

Panel o energiji se održava u srijedu, 15.5., s početkom u 15:30,  također u Zagrebačkom kazalištu mladih  (Teslina 7). Na panelu će uz Andreasa Kappesa (stručnjak za energetske zadruge iz Njemačke), Zvezdana Kalmara (Centar za ekologiju i održivi razvoj iz Subotice) i Denisa Geta (Strukovni sindikat radnika HEPa - TEHNOS), govoriti i Toni Vidan iz  Zelene akcije.

Pozivamo vas da svakako posjetite i druga događanja ovogodišnjeg Subversive film festivala.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.