hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Reakcija: Lažni zeleni u Škorinom timu

Zelena akcija logo corrected 16 9

Zelena akcija je nevladina udruga građana i građanki i nikada nije niti će ikada imati bilo kakav oblik suradnje sa strankom Zelena lista!

Stranka „Zelena lista“ koju predvodi Bandićev politički partner Nenad Matić i koja je dio Domovinskog pokreta Miroslava Škore, lažna je zelena stranka koja nema nikakve veze s istinskim temama zaštite okoliša. Pozivamo građane da ne nasjedaju na ovu podvalu Zelene liste te da im na izborima uskrate svoj glas.

Vrhunac cinizma je što Zelena lista na svojoj internetskoj stranici ima poveznice na prave udruge za zaštitu okoliša, poput Zelene akcije, pokušavajući na našem imenu legitimirati svoju nepostojeću okolišnu politiku. Ovim putem zahtijevamo da Zelena lista ukloni poveznicu na našu udrugu sa svoje stranice jer ne želimo nikakvo povezivanje s njima!

Stranka Zelena lista je godinama u zagrebačkoj Gradskoj skupštini čvrst partner stranke Bandić Milan 365 i suučesnik u štetnim odlukama gradonačelnika koje trpe stanovnici Zagreba. Kaos u gospodarenju otpadom, prenamjene zemljišta, porazna prometna politika i svi slični rezultati Bandićeve politike imaju snažnu podršku Zelene liste. Na ovim parlamentarnim izborima, Zelena lista je sastavni dio Domovinskog pokreta Miroslava Škore, koji svojom politikom nudi povratak u 19. stoljeće, a ne konačni iskorak u 21.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.