hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Predavanje o Klimatskim promjenama

Zagreb, 26. 1. 2004. - Predavanje na temu Klimatskih promjena održati će se 28.01.2004. u 17 sati u prostorijama Zelene akcije u Frankopanskoj 1 u Zagrebu.

Na predavanje na temu Klimatskih promjena kao predavačica dolazi gošća, Lidija Živčič iz Slovenije, koordinatorica Climate Action Networka za Srednju i Istočnu Europu (CAN CEE).

Na predavanju će biti riječi o uzrocima i posljedicama klimatskih promjena, procesima i konvencijama (UNFCC - Okvirna konvencija o klimatskim promjenama Ujedinjenih naroda) kojima se nastoje zaustaviti te promjene, kao i o međunarodnom lobiranju nevladinih udruga za smanjenje proizvodnje stakleničkih plinova. Kao predavačica dolazi gošća, Lidija Živčič iz Slovenije, koordinatorica Climate Action Networka za Srednju i Istočnu Europu (CAN CEE).

Za dodatnu informaciju, CAN je širom svijeta rasprostranjena mreža od preko 340 nevladinih udruga koje rade na poticanju aktivnosti vlada i pojedinaca kako bi se ograničile od ljudi uzrokovane klimatske promjene i svele na ekološki održivi nivo.

Predavanje se održava u sklopu projekta "Ekocentar" koji financira Europska komisija, a ulaz na predavanje je besplatan.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.