hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Pozivamo vas na 3. Laboratorij za aktivističke inovacije

20210420 100508

Zelena akcija poziva Vas na Laboratorij za pravo okoliša koji će se održati u Zagrebu, Frankopanska 1 (prostor Zelene akcije) u petak 22. listopada 2021. godine.

Zelena akcija poziva Vas na  Laboratorij za pravo okoliša koji će se održati u Zagrebu, Frankopanska 1 (prostor Zelene akcije) u petak  22. listopada 2021. godine. Posljedni u nizu od ukupno 3 Laboratorija za aktivističke inovacije,  organiziramo u sklopu projekta JEKA! – Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju. Projekt JEKA!  je podržan sa € 148.850,00 EUR-a financijske podrške  Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Cilj je ove edukacije ojačati kapaciteti organizacija civilnog društva i lokalnih inicijativa  o metodama javnog zagovaranja na temu klimatskih promjena, osmisliti nove metode i zagovaračke prakse. Laboratoriji će osim sudjelovanja u procesu osmišljavanja novih metoda biti i mjesta umrežavanja raznih organizacija i inicijativa koje se bave tematikom klimatskih promjena.

Edukacija je potpuno besplatna, a organizator pokriva i trošak hrane za vrijeme trajanja laboratorija.
Molimo ispunite prijavnicu najkasnije do 18. listopada 2021. godine i proslijedite zainteresiranim kolegama_icama! U slučaju da imate kakvih dodatnih pitanja, možete ih uputiti na dora@zelena-akcija.hr i/ili zeljka@zelena-akcija.hr Kako je broj sudionika na edukaciji ograničen, bit ćete najkasnije do 20. listopada 2021. obaviješteni jeste li primljeni na istu kao i o ostalim logističkim i programskim detaljima.

****

Posljedni u nizu od ukupno 3 Laboratorija za aktivističke inovacije,  organiziramo u sklopu projekta JEKA! – Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju. Projekt JEKA!  je podržan sa € 149.850,00 EUR-a financijske podrške  Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.