hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

POSLOVANJE KOJE POTIČE OČUVANJE PRIRODE - 27.11.2007., ZAGREB - Najava seminara

Za biobiznis seminar slika 20071127

Zelena akcija u suradnji sa ECNC-om iz Nizozemske, ECO-INOVATION iz Bugarske, FIELDFARE iz Velike Britanije i Programom za razvoj Ujedinjenjih naroda - uredom u Hrvatskoj organizira seminar POSLOVANJE KOJE POTIČE OČUVANJE PRIRODE, EKOLOŠKI ODGOVORNO POSLOVANJE: PRIMJERI BUGARSKE I HRVATSKE, koji će se održati u Zagrebu u utorak 27.11.2007., Frankopanska 1, Zelena akcija, a trajat će jedan radni dan.

POSLOVANJE KOJE POTIČE OČUVANJE PRIRODE - 27.11.2007., ZAGREB

Najava seminara

Obavještavamo Vas da je seminar popunjen!

Zelena akcija u suradnji sa ECNC -om iz Nizozemske, ECO-INOVATION iz Bugarske, FIELDFARE iz Velike Britanije i Programom za razvoj Ujedinjenjih naroda - uredom u Hrvatskoj organizira seminar POSLOVANJE KOJE POTIČE OČUVANJE PRIRODE, EKOLOŠKI ODGOVORNO POSLOVANJE: PRIMJERI BUGARSKE I HRVATSKE, koji će se održati u Zagrebu u utorak 27.11.2007., Frankopanska 1, Zelena akcija, a trajat će jedan radni dan.

Cilj seminara je promocija ekološki odgovornog poslovanja analizom postojećih poslovanja koja doprinose očuvanju bioraznolikosti i prijedlogu modela moguće financijske potpore odnosno institucije. Ideja je da se zajedno s  manjim i srednjovelikom poduzetnicima te financijskim institucijama u Hrvatskoj i Bugarskoj identificiraju tvrtke čije poslovanje doprinosi ili ima potencijal da doprinese očuvanju bioraznolikosti i predlože financijski mehanizmi koji bi im mogli osigurati financiranje aktivnosti koje doprinose očuvanju prirode i okoliša.

Rok prijave je do 26.11.2007.

Radujemo se Vašem dolasku, a za sve dodatne eventualne upite slobodno se obratite na za@zelena-akcija.hr ili 01/4813 097.

Dokumenti

Preuzmi program seminara - POSLOVANJE KOJE POTIČE OČUVANJE PRIRODE - 27.11.2007., ZAGREB - Najava seminara

PDF 290 KB

Preuzmi prijavnicu za seminar - POSLOVANJE KOJE POTIČE OČUVANJE PRIRODE - 27.11.2007., ZAGREB - Najava seminara

PDF 85.2 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.