hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Okrugli stol: Projekt golf resorta na Srđu

Golf v grad

Zelena akcija i Nacionalni forum za prostor pozivaju vas na okrugli stol o projektu golf resorta na Srđu koji će se održati 1. prosinca 2012. godine u Art radionici Lazareti, u Dubrovniku s početkom u 18:00 sati.

Nacionalni forum za prostor je javna platforma koja se bavi različitim aspektima prostorne problematike, s temeljnom svrhom zaštite i očuvanja prostora kao jednog od glavnih razvojnih resursa. Na okruglom stolu analizirat ćemo projekt golf-resorta na Srđu poviše Dubrovnika iz pozicija različitih struka. Golf park na Srđu najavljivan je kao projekt od kojeg će lokalna zajednica imati velike financijske koristi. Na panelu ćemo analizirati studiju ekonomske isplativosti koja je dio projektne dokumentacije i na temelju koje su najavljivane koristi za lokalnu zajednicu. Također, na panelu će se razmotriti i utjecaj golf-resorta na Srđu na urbanističku sliku Dubrovnika i ostale razvojne potencijale šireg područja. U tom smislu analizirat će se i usklađenost projekta s razvojnim strategijama, potrebama lokalne zajednice te destinacijskim menadžmentom Dubrovnika. 

Zelena akcija i Nacionalni forum za prostor
- Okrugli stol: Projekt golf resorta na Srđu -
Art radionica Lazareti, Ulica Frana Supila 8, 20 000 Dubrovnik, 1. prosinac 2012., 18:00 sati

  • 18:00 - 18:20 - Vladimir Cvijanović, Ekonomski fakultet u Zagrebu
  • 18:20 - 18:40 - Pave Župan Rusković, Savjetnica župana za destinacijski menadžment, bivša Ministrica turizma
  • 18:40 - 19:00 - Hrvoje Hrabak, predsjednik Udruženja hrvatskih arhitekata (UHA)
  • 9:00 - 19:20 - Dušica Radojčić, Zelena Istra
  • 19:20 - 20:00 - Diskusija

-----

Okrugli stol je organiziran suradnjom udruga i građanskih Inicijactiva: Srđ je naš, Zelena akcija, Zelena Istra, Pravo na grad, Filmaktiv i Eko-Krka. Realizaciju okruglog stola su financijski potpomogle Europska Unija i Nacionalna zaklade za razvoj civilnog društva. Stavovi izraženi na okruglom stolu ne predstavljaju nužno stavove Europske Unije niti Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.