hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Održivost i učinkovitost hidroelektrana – koliko su zapravo zelene? - Poziv na predavanje

Poziv na predavanje Zelena akcija u suradnji sa European Environmental Bureau poziva sve zainteresirane građane na predavanje “Održivost i učinkovitost hidroelektrana – koliko su zapravo zelene?”koje će se održati 14.11. srijeda u dvorani Zelene akcije, Frankopanska 1, s početkom u 19:00 h.

Predavanje će održati europski stručnjak za ovu temu - Gerhard Nagl iz Njemačke. Predavanje će se održati na engleskom jeziku.
 
Osim predavanja u srijedu, Zelena akcija poziva predstavnike institucija, udruga i poduzeća te ostalu zainteresiranu javnost na okrugli stol na istu temu koji će se održati u četvrtak 15.11. u 16:00 h u dvorani Zelene akcije.
Na okruglom stolu će govoriti Krešimir Žganec i Sanja Gottstein sa PMF-a, Dora Radosavljević iz udruge za zaštitu okoliša Franjo Koščec, Goran Šafarek iz udruge Eko društvo Koprivnica, Irma Popović  iz Zelene akcije i naravno Gerhard Nagl.
 

Dokumenti

Poziv za javnost - Održivost i učinkovitost hidroelektrana

PDF 228 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.