hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Konferencija "Zagreb+20 - Prošlost i budućnost hrvatske politike održivog razvoja"

1

Konferencija "Zagreb+20 - Prošlost i buducnost hrvatske politike odrzivog razvoja" održat će se od 8. do 9. svibnja 2012. u Novinarskog domu, Perkovčeva 2, Zagreb. Konferenciju organizira Zelena akcija u suradnji sa uredom Heinrich Boll Stiftung u Hrvatskoj, a financira je Europska komisija iz programa IPA 2008. Konferencija je otvorena samo za registrirane korisnike.

Cilj ove nacionalne konferencije jest povodom nadolazeće UN-ove konferencije "Rio+20" analizirati dosadašnju hrvatsku politiku održivog razvoja i raspraviti moguće smjernice za buduću politiku održivog razvoja. Konferencija će osim predstavnika udruga za zaštitu okoliša i održivi razvoj okupiti i brojne druge dionike poput predstavnika poslovnog sektora, sindikata i medija kako bi se otvorio dijalog na ovu temu među dionicima i sa institucijama vlasti. U prilogu se nalazi program konferencije.

Dokumenti

Program konferencije "Zagreb+20 Prošlost i budućnost hrvatske politike održivog razvoja" (8. i 9. svibnja 2012.)

PDF 102 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.