hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Benefit tulum #zaNikoluTeslu u Zelenoj akciji

Tesla benefit eventphoto

Zelena akcija vas poziva na benefit tj. donatorski tulum za Nikolu Teslu, našeg branitelja okoliša iz Starigrada-Paklenice! Tulum će se održati 24. lipnja s početkom u 20:00 u Zelenoj akciji (Frankopanska 1, Zagreb).

Da, Nikola Tesla je njegovo pravo ime! Dobrotvorna akcija za Nikolu, koju je pokrenula Zelena akcija, traje do 25. lipnja te želimo kraj kampanje proslaviti zajedno s vama i usput vas “užicati” za donaciju. 

Upad (donatorski moment): minimalna preporučena donacija 50 kn

Pozovite prijateljice i prijatelje, partnere i partnerice, upoznajte Nikolu i proslavimo zajedno uspješan završetak ove kampanje. 

Facebook događaj pronađite na poveznici.

VIŠE INFORMACIJA

Nikolu Teslu je dugogodišnja borba protiv velikog odlagališta otpada i lokalnih “šerifa” u Starigradu puno koštala. Mora pokriti ogromne sudske troškove u iznosu od 86.000 kuna!

Odlučili smo pokrenuti dobrotvornu akciju kako bismo ovog puta svi stali u obranu Nikole i tako mu pomogli i zahvalili na predanoj borbi za okoliš i prirodu. Zbog rastućih sudskih troškova i troškova ove akcije, cilj je skupiti 100.000 kuna.

Više o Teslinoj priči saznajte OVDJE

Ako ne možete doći na tulum, Nikolu možete podržati uplatom na službeni račun ove dobrotvorne akcije pri udruzi Zelena akcija:

  • IBAN: HR4924840081502026231

Opis plaćanja: Donacija za Nikolu Teslu

Poziv na broj: 05-2022

Model: HR00

SWIFT: RZBHHR2X

Hvala svima koji su već podržali_e i koji_e će podržati! 

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.