hr en
 • promijeni kontrast
 • promijeni pismo

ERASMUS AKREDITACIJA

Novi projekt 3

Zelena akcija je dobila Erasmus akreditaciju za razdoblje od 1.2.2022. do 31.12.2027. godine.

Erasmus akreditacija se dodjeljuje organizacijama u području obrazovanja odraslih, a omogućuje da uključenje u prekograničnu razmjenu i suradnju. Dodjelom Erasmus akreditacije, potvrđuje se da je prijavitelj izradio plan za provedbu visokokvalitetnih aktivnosti mobilnosti u okviru razvoja svoje organizacije, a naziva se Erasmus plan.

Jedan od ciljeva Erasmus plana jest osnivanje strategijske grupe za edukaciju odnosno osnivanje implementacijskog tima za projekt koji uključuje praćenje i evaluacijske mehanizme. Ova grupa za provedbu će na temelju unosa i povratnih informacija sudionika i članova tima redovito procjenjivati ​​napredak projekta, kao i prezentirati rezultate upravnom odboru.

Ostali ciljevi:

 • proširiti vidljivost, dostupnost i kvalitetu treninga Zelene akcije putem stjecanja i poboljšanja kompetencija ključnih za stvaranje uključivih i participativnih metodologija
 • ojačati i proširiti edukativni tim kroz profesionalizaciju i treninge za trenere
 • povećati razumijevanje, skupiti nove alate i metodologiju za održivo i kontinuirano izvođenje treninga za aktivno građanstvo.

U prvoj godini projekta planiramo pet mobilnosti za zaposlenike_ce, aktiviste_kinje i zaposlenike partnerskih organizacija koji će nam pomoći u postizanju naših zajedničkih ciljeva za održivije civilno društvo, aktivno građanstvo i borbu za klimatsku i društvenu pravdu.

Stoga, u partnerstvu s organizacijom Ulex iz Španjolske, ove godine imamo pet mobilnosti. Veselimo se rezultatima i dijeljenju znanja i iskustva naših polaznika nakon povratka s edukacija i njihovoj implementaciji u programe Zelene akcije.

Kalendar aktivnosti u 2022. godini:

 • Creative Tools for Participatory Learning: -29. travnja
 • Transformative Pedagogy: -13. svibnja
 • Organising for Leaderful Movements: -20. svibnja
 • Educative training Skills: rujan/listopad
 • Framing, Narrative and Cultural Competences: -25. studeni

 

Program se provodi u sklopu Erasmus plus, a sufinancira ga Europska unija.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.