hr en
  • change the contrast
  • change the font

Poziv na predavanje i okrugli stol o pridruživanju EU i sustavu zaštite prirode i bioraznolikosti u Hrvatskoj

Povodom Dana planeta Zemlje pozivamo vas na predavanje i okrugli stol o utjecaju pridruzivanja EU na sustav zaštite prirode i bioraznolikosti u Hrvatskoj

Predavanje naslovljeno Zaštita prirode i bioraznolikosti u Hrvatskoj i Europskoj uniji održat će se na sam Dan planeta Zemlje, u četvrtak 22. travnja, s početkom u 19:00 sati, u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu. Predavačica će biti mr.sc. Jagoda Munić, voditeljica programa zaštite prirode u Zelenoj akciji, koja će iznijeti trendove u zaštiti prirode u Europskoj uniji te što to znači za prirodu i bioraznolikost Hrvatske.

Okrugli stol naslovljen Hoće li članstvo u EU doprinijeti kvaliteti zaštite prirode i bioraznolikosti Hrvatske održat će se dan kasnije, 23. travnja, s početkom u 11:00 sati, također u prostorijama Zelene akcije. Cilj okruglog stola je predstaviti sustav zaštite prirode i bioraznolikosti u Hrvatskoj i Europskoj uniji, koncept ekoloških mreža i njegovu primjenu u praksi, probleme s kojima se susrećemo u zaštiti prirode, te kakvu ulogu u svemu tome mogu igrati udruge za zaštitu okoliša i prirode. Diskusiju će moderirati Irma popović iz Zelene akcije, a uvodničari su:

  • Davor Percan, Delegacija Europske unije u RH
  •  Andreja Markovinović, Ministarstvo kulture
  •  Jasminka Radović, Državni zavod za zaštitu prirode
  •  Patricija Granić, Udruga Sunce iz Splita
  •  Jasmin Sadiković, udruga Zeleni Osijek iz Osijeka
  •  Jagoda Munić, Zelena akcija

I predavanje i okrugli stol otvoreni su za sve zainteresirane.

Predavanje i okrugli stol održavaju se u sklopu projekta "Što članstvo u EU znači za Hrvatski okoliš" kojeg financira Europska unija kroz program IPA INFO 2008.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.