FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Zimska školica održavanja ravnoteže na biciklu za odrasle Najava

Ako niste naučili voziti bicikl kao dijete, a bilo vam je neugodno pitati da vas tome nauče sada, u odrasloj dobi, ovo je jedinstvena prilika za vas! Zelena akcija i Sindikat biciklista organiziraju jednodnevnu pilot školicu održavanja ravnoteže na biciklu za odrasle.

Projekt: School of Sustainability

Tagirano
U suradnji
Logo
Uz podršku
Centri_znanja_za_drustveni_razvoj-odrezaniji
Eyd_emblem_3lines-en
Skolica

Školica je jednodnevna, odnosno četverosatna. Da, naučiti održavati ravnotežu na biciklu mnogo je lakše nego što ste možda mislili! Da bi se u realnoj vožnji počeli osjećati sigurno trebat će vam nakon toga još neko razdoblje vježbe, ali samu vještinu održavanja ravnoteže možete usvojiti prilično brzo.

Broj mjesta za sudjelovanje u ovoj prvoj pilot-školici je vrlo ograničen. Ako ste zainteresirani, pošaljite što prije svoje ime, prezime i broj mobitela na adresu: [email protected] . U slučaju da vrijeme ostane lijepo školica će se održati već ovu subotu (21.11.) od 12:00 do 16:00. U slučaju kiše ili snijega odgodit ćemo je za neki drugi dan, o čemu ćemo prijavljene (kao i o mjestu održavanja školice) na vrijeme obavjestiti telefonom.


18.11.15. 18:53