FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Radionica na temu rada s izbjeglicama kao ranjivim skupinama Najava

Zelena akcija Vas u sklopu EU projekta „School of Sustainability in EYD 2015 and beyond“ poziva da nam se pridružite na jednodnevnoj radionici koja će tematizirati metodologije rada s ranjivim skupinama, konkretno s izbjeglicama. Radionica će se desiti 27. svibanj 2017., od 10:00 do 15:00, u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1. Radionica je besplatna.

Projekt: School of Sustainability

Tagirano
U suradnji
Cms-logo
Uz podršku
Ured_za_udruge
Centri_znanja_za_drustveni_razvoj-odrezaniji
Inicijativa-dobrodosli-pomozimo-izbjeglicama-u-trazenju-azila-5537-6835

Zelena akcija je od 2015. godine dio Inicijative „Dobrodošli!“ koja okuplja više od 60 organizacija civilnog društva sa ciljem senzibilizacije javnosti, integracije izbjeglica, borbe protiv kriminalizacije solidarnosti, organizacije javnih kampanja za bolji zakonodavni okvir i sl.

Odlučili_e smo ogranizirati ovu radionicu kako bi zaposlenici_e, aktivisti_kinje Zelene akcije i ostali_e zainteresirani_e stekli_e  znanje o ovoj temi koje onda možemo primijeniti u radu same organizacije, ali i prenositi dalje. Smatramo ključnim da Zelena akcija ostane/bude inkluzivno mjesto koje može uključiti svakoga u svoje djelovanje, bez obzira na jezik, kulturu i sl. te da svojim radom doprinese integraciji izbjeglica.

Radionica će se sastojati od terijskog dijela, rasprave i praktičnog dijela s vježbama, a sve će voditi Tea Vidović iz Centra za mirovne studije.

Mjesta ima za 20-25 polaznika_ca, a Zelena akcija će osigurati i vegetarijanski/veganski ručak. Ukoliko dolazite izvan Zagreba, Zelena akcija može za određen broj sudionika_ica pokriti putne troškove javnim prijevozom. 

Molimo vas da popunite ovu prijavnicu (https://goo.gl/forms/qy75F7AJE5HnoMvE2) do 22.05.2017., a više informacija ili eventualna pitanja slobodno kontaktirajte Aleksandru na [email protected].


12.05.17. 13:06