FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Prijavite se na radionicu samogradnje solarnih kolektora! Najava

Zelena akcija vas poziva da se prijavite na radionicu Samogradnje solarnih kolektora. Dvodnevna radionica samogradnje kolektora održat će se 16. i 17.10. u Zelenoj akciji. Broj sudionika je ograničen, a kriterij za odabir je redoslijed prijave. Radionica je besplatna te za sudjelovanje nije potrebno predznanje.

Projekt: School of Sustainability

Tagirano
Uz podršku
Centri_znanja_za_drustveni_razvoj-odrezaniji
Eyd_emblem_3lines-en
Jelena

***
Sva slobodna mjesta za sudjelovanje na ovoj radionici su, nažalost, popunjena. Molimo vas da više ne šaljete prijave.

***

 

Na ovoj dvodnevnoj radionici sudionici će naučiti kako da sami izgrade kolektor za solarnu pripremu tople vode (kolektor grije vodu, a ne proizvodi struju). Iako su za izgradnju kompletnog sustava za solarnu pripremu tople vode (takvog koji se može komotno priključiti na kućnu slavinu) potrebni još neki elementi, izradom solarnih kolektora u samogradnji moguće je ostvariti vrlo velike uštede. Kolektore koji su predmet ove radionice moguće je napraviti uz pomoć relativno lako dostupnih alata, a za njihovu samogradnju nije potrebno posjedovati nikakve posebne tehničke vještine.

Radionica je dvodnevna. U petak 16.10. radionica počinje u 17:00 i traje do 22:00. U subotu radionica počinje u 10:00 i traje do 20:00 (s jednosatnom pauzom za ručak). Sudionici koji su  primljeni na radionicu obvezuju se prisustvovati oba dana. Za sudjelovanje nije potrebno prethodno znanje. Sudionici bi trebali ponijeti komotnu odjeću koja se može uprljati. Mjesto održavanje radionice su prostorije Zelene akcije u Zagrebu, Frankopanska 1, u dvorištu.

Broj sudionika na radionici je ograničen, a biti će odabrani po redoslijedu prijave. Prijaviti se možete slanjem e-maila na adresu [email protected] Obavijest o tome da li ste prihvaćeni dobit ćete najkasnije do srijede, 14.10. 

***

Radionica samogradnje solarnih kolektora održava se uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, kao dio programa Centri znanja za društveni razvoj.


06.10.15. 11:54