FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Prijavite se na radionicu kućnog kompostiranja! Najava

Jeste li znali da je organski otpad moguće kompostirati i u stanu? Želite li naučiti kako? Prijavite se na radionicu kućnog kompostiranja koja će se 7.12.2017. godine održati u Zelenoj akciji.

Projekt: School of Sustainability

Tagirano
Uz podršku
Eu_104x70
Ured_za_udruge
Centri_znanja_za_drustveni_razvoj-odrezaniji
Img_7846

Da bi organski otpad iz svojeg kućanstva pretvorili u kompost, kojeg možete iskoristiti da obogatite zemlju u kojoj sadite povrće ili cvijeće, ne morate nužno imati vrt - kompostirati možete i u stanu. Saznajte kako to napraviti na radionici koja će se 7.12. održati u Zelenoj akciji. Polaznici i polaznice će uz stručno vodstvo Marka Košaka, voditelja Programa gospodarenja otpadom Zelene akcije, izraditi kante za kućno kompostiranje koje će po završetku radionice moći ponijeti sa sobom.

Radionica je besplatna, ali je broj mjesta ograničen. Zbog toga se svi zainteresirani_e za sudjelovanje moraju prijaviti unaprijed putem elektronskog obrasca kojeg je potrebno ispuniti do nedjelje, 3.12.2017. godine, u ponoć.

Radionica će se održati u četvrtak, 7.12., od 16:30 do 18:30. Mjesto održavanja je Info centar Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu.

Ukoliko imate poteškoća s ispunjavanjem elektronskog obrasca ili bilo kakva dodatna pitanja, obratite se na telefon 099 314 9694.

Radujemo se vašem dolasku!


23.11.17. 13:30