FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Otvorene prijave za Vikend radionicu Jesenskog Eko-seminara 2017.

Od 1. do 3.12. u sklopu ovogodišnjeg Jesenskog eko-seminara organiziramo Vikend radionicu – edukaciju o organizaciji javnozagovaračkih kampanja i akcija na kojoj polaznici_e imaju priliku osmisliti svoju akciju na jednu temu te ju zajedno s timom i aktivistima_kinjama Zelene akcije i izvesti.

Projekt: School of Sustainability

Tagirano
Uz podršku
Eu_104x70
Ured_za_udruge
Centri_znanja_za_drustveni_razvoj-odrezaniji
Eko-seminar_cover_placeholder-01

Vikend radionica je kulminacija Eko-seminara te će na njoj 15 polaznika_ica imati priliku kroz vikend učiti o jednoj specifičnoj i aktualnoj temi iz područja zaštite okoliša i održivosti (koja će biti naknadno definirana) te učiti kako se rade javnozagovaračke kampanje i akcije kakve rade Zelene akcija i druge aktivističke organizacije, kako bi na kraju, uz pomoć tima Zelene akcije osmislili_e akciju na tu temu, koju će zajedno organizirati i izvesti. Polaznici_e radionice nakon radionica čestu su se i uključivali_e u rad Aktivističke grupe.

Za radionicu nije potrebno predznanje, samo dobra volja i želja za djelovanjem. Po prvi put prijave na radionicu otvaramo i osobama koje nisu do sad pohodile ovogodišnji Eko-seminar, iako ćemo osobama koje su vjerno dolazile na predavanja dati „dodatne bodove“ pri prijavi.

Vikend radionica će se održati u Termama Tuhelj te će program početi već u petak 1.12. u 18h, a povratak se očekuje u nedjelju 3.12. nakon ručka. Sve troškove za polaznike_ice snosi Zelena akcija, a više logističkih informacija polaznicima_ama poslat ćemo naknadno.

Ako vas zanima radionica, možete se prijaviti preko ovog obrasca: https://goo.gl/forms/E2aWWny4hwbXVau42
Rok za prijave je ponedjeljak 27.11. u 12h. O rezultatima bit ćete obavješteni_e tokom utorka.

Za sva dodatna pitanja, slobodno se obratite na [email protected]


22.11.17. 15:55