FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Novo izdanje brošure o samogradnji solarnih kolekora Vijest

U sklopu projekta "School of Sustainability" objavljeno je 3. izdanje brošure o samogradnji solarnih kolektora. Preuzmite je besplatno.
Bruno-i-tonfa

Brošura o samogradnji solarnih kolektora je rezultat nastojanja Zelene akcije da se obnovljivi izvori energije učine pristupačnim što širem krugu ljudi. U njoj ćete naučiti kako uz primjenu osnovnih ručnih alata i bez posebnog predznanja možete napraviti svoj kolektor za solarnu pripremu tople vode. Najvažnija stvar koju ćete dobiti izradom ovog kolektora je znanje. Jednom kada ga napravite, postajete sami vlasnikom ove tehnologije i znat ćete kako svoj sustav rastaviti, proširiti, popraviti, unaprijediti, prilagoditi i prenijeti stečeno znanje drugima.Zelena akcija je u posljednjih više od 10 godina, uz pomoć metode opisane u ovoj brošuri, sagradila veliki broj kolektora, na radionicama koje su održavane širom hrvatske.

Brošuru možete preuzeti ovdje.

Uz ovu brošuru, izgradnja solarnog kolektora i solarnog spremnika topline opisana je i u dva video priručnika koja možete pogledati na slijedećim poveznicama:


19.03.18. 17:39