FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Održana Zelena Močvara 2021. Vijest

Zelena akcija i klub Močvara su 19. lipnja održali drugu “Zelenu Močvaru” kao poludnevni zabavno-glazbeni događaj na kojem smo prikazali izložbu radova učenika partnerskih škola, Eko-kviz sa super nagradama i nastupe sjajnih bendova u Močvari! Naravno, ulaz je bio besplatan, a sve epidemiološke mjere ispoštovane.
Dsc_9094

“Zelena Močvara” održala se u okviru projekta “Škole održivosti”, a cilj je bio predstaviti radove učenika i učenica Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu i Klasične gimnazije u Zagrebu nastalih tijekom 26 mjeseci projekta te promovirati održivi razvoj kroz edukativno-informativni sadržaj. To smo postigli kroz izložbu umjetničkih plakata i rukotvorina učenika i učenica nastalih kroz projekt te kroz promociju trećeg, učeničkog, izdanja Homo climaticuma 2021., zbirke klimatske fikcije.

Posebno hvala bendovima Commi Balde & KAIRA KELA, Seine i Pocket Palma na sjajnoj atmosferi!

Na Zelenoj Močvari je sudjelovalo preko 150 ljudi, što je bilo u skladu s epidemiološkim smjernicama, a fotografije i dio atmosfere možete pogledati ovdje.


21.06.21. 10:55