FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Održan još jedan uspješan 'trening za trenere' Vijest

Zelena akcija je od 14. do 16. svibnja organizirala drugi po redu "trening za trenere". Trening je održan u Tuheljskim Toplicama u sklopu projekta Škole održivosti (A.4. Program jačanja kapaciteta nastavnika za edukaciju o održivom razovju i primjeni novih metodologija u nastavi).
Portreti

Na treningu je sudjelovalo devet profesorica i nastavnica srednjih i osnovnih škola te četiri facilitatorice iz Zelene akcije. Tijekom treninga, uživale smo u druženju i zajedničkoj razmijeni znanja, iskustva i metodologije "transformativnog obrazovanja" (Globalno obrazovanje) kako bismo doprinijeli razumijevanju povezanosti okolišne, duštvene i ekonomske pravde.

Zahvaljujemo svim sudionicama na njihovoj predanosti, a posebno prof. Ani Marinić što nam je pokazala kako ona provodi "Teatar potlačenih" u online nastavi te prof. Sanji Šušnjara Raić koja nas je kroz "Storytelling" i "Agendu 2030." povela na kreativno putovanje i razmišljanje o riješenjima o održivom razvoju.

Partneri na projektu su: Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok - ŠUDIGO, Škola primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu - ŠPUDi Klasična gimnazija u Zagrebu.


26.05.21. 11:00

Naslovna_zid_20slavnih Kipovi_teatar_20slika_20(1) Portreti U_20najavi
naslovna_zid slavnih
+
kipovi_teatar slika (1)
+
portreti
+
u najavi
+
1 / 4

naslovna_zid slavnih