FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Spasite PreDobru - pošaljite pismo!

Jučer je u prostorijama Zelene akcije održana jako dobro posječena tribina. Tribina za spas rijeke Dobre. Svi sudionici cu iskazali svoje nezadovoljstvo projektom HE Lešće kojim ćemo nepovratno izgubiti jedinstveni krški biser - PreDobru!
Tribina_dobra1
Tribina za spas rijeke Dobre

Podržite našu kampanju za spas PreDobre i potpišite Protestno pismo, pošaljite ga Vladi, te ministrima Dropulić i Vukelić, mailom, faxom ili poštom, te tako podignite svoj glas ZA Dobru - brzu kršku rijeku, a ne akumulaciju!

Jučer 15.11.2006. se održala izuzetno uspješna Tribina za spas rijeke Dobre, koja bi trebala biti potopljena izgradnjom HE Lešće i akumulacije. Govorilo se o bioraznolikosti i vrijednosti rijeke Dobre, o podzemlju i vrstama koje tamo žive te o samom projektu HE LEšće, tj. o svim manjkavostima, počevši od Studije utjecaja na okoliš iz SFR Jugoslavije, pa na dalje. Sudionici su iskazali svoje nezadovoljstvo i podržali su našu kampanju, a tijekom cijele tribine vladala je jako pozitivna energija, energija da se ipak Dobra može spasiti.

Podržite našu kampanju za spas PreDobre i potpišite Protestno pismo, pošaljite ga Vladi, te ministrima Dropulić i Vukelić, mailom, faxom ili poštom,
te tako podignite svoj glas ZA Dobru - brzu kršku rijeku, a ne akumulaciju!

Jer je PreDobra za tako malo struje!


Autor: Irma Popović

15.11.06. 16:51