FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Video izložba 'Sava - susret kulture i prirode' Vijest

Objavljujemo video inačicu izložbe “Sava - susret kulture i prirode”, koja je za vrijeme trajanja projekta Sava kultura-NATURA boravila u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sisku i Slavonskom Brodu, prikazuje prirodnu i kulturnu baštinu poplavnog područja rijeke Save – bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta te kulturnih tradicija i običaja.
Za_web2

Izložba je djelo više od 10 autora fotografija te na pedeset fotografija prikazuje prirodne i kulturne vrijednosti, kao i održive prakse poput ekstenzivnog stočarenja u poplavnom području rijeke Save u Hrvatskoj.

Video inačicu izložbe možete pogledati na našem youtube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=TObSINPczVM&feature=youtu.be

--


‘Sava kultura NATURA’ projekt je koji se provodio u sklopu programa pretpristupne pomoći IPA 2011- Potpora organizacijama civilnog društva u razvoju partnerstva za održivo korištenje zaštićenih područja u Hrvatskoj, uključujući potencijalna NATURA 2000 područja. Projekt je financiran sredstvima Europske unije, a sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nositelj projekta Sava kultura Natura je Zelena akcija iz Zagreba uz partnere - Brodsko ekološko društvo-BED, Javnu ustanovu za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Brodsko-posavske županije Natura Slavonica, Javnu ustanovu za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Zagrebačke županije Zeleni prsten i Javnu ustanovu za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Sisačko-moslavačke županije.


16.03.16. 19:13

1 / 1

Sava - susret kulture i prirode