FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Poziv na izložbu povodom Dana bez automobila

Pozivamo Vas na izložbu umjetničkih radova u subotu 20. rujna od 09:30 do15:30 na Cvjetnom trgu koju radimo u suradnji s udrugom mladih muzeologa “Kontraakcija”.
Transport

Program: Transport

Tagirano
U suradnji
Hbslogo
Uz podršku
Nacionalna_zaklada_za_razvoj_civilnog_drustva
World-carfree-day

Cilj izložbe je ukazati na problem prometa u Zagrebu kroz muzeološku djelatnost i interakciju s građanima. Izložba je zamišljena kao fluidni živi organizam, poput trga na kojem se nalazi. Interaktivnog i informativnog je karaktera, odabranog radi uključivanja javnosti koja na kraju dana, ostavljajući svoj trag i glas, upućuje na nove spoznaje te izložbu s vremenom obogaćuje. Smještaj izložbe u samom centru grada, na Cvjetnom trgu, potiče građanstvo da aktivno sudjeluje u životu grada, čije razumijevanje konteksta gradskog prostora samu izložbu čini slojevitijom i opširnijom.

Osim toga, biti će postavljen info-štand na kojem ćemo građanima dijeliti letke, brošure i ostale tiskane materijale Zelene akcije vezane uz promet.

Kontakt:
Bernard Ivčić
Mob: 099/314 9138

Događaj je organiziran u suradnji sa zakladom Heinrich Böll, te uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.


Autor: Eugen Vuković

18.09.08. 22:00