FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Seminar - Pravo okoliša za nevladine organizacije

Zelena akcija, Sunce i Zelena Istra unutar CARDS 2003 projekta «Dobro upravljanje i vladavina prava» organiziraju ovaj seminar s ciljem edukacije udruga o pravu okoliša u Hrvatskoj

Pravo okoliša je još nerazvijena grana prava u Hrvatskoj, ali u procesu pridruživanje Europskoj uniji se brzo razvija i postaje važan mehanizam djelovanja kako pravnika tako i nevladinih udruga. Stoga Zelena akcija, Sunce i Zelena Istra unutar CARDS 2003 projekta «Dobro upravljanje i vladavina prava»  organiziraju ovaj seminar s ciljem edukacije udruga o pravu okoliša u Hrvatskoj, te prezentaciji dosadašnjih rezultata projekta i elemenata novog Zakona o okolišu.

Seminar se održava od 07-09.03.2008 u Zagrebu, Zelena akcija, Frankopanska 1
PRIJAVE SE ZAPRIMAJU NA E-MAIL: [email protected] ili faksom na: 01/ 4813 096, a  ROK ZA PRIJAVE JE 24.02.2008.

VAŽNO: ukoliko broj prijavljenih bude veći od naših financijskih ili logističkih mogućnosti, prednost će imati pojedinci i organizacije koje su članice mreže Zeleni forum, te osobe koje su sudjelovale u uvodnom seminaru o pravu okoliša  održanom prije godinu dana.

Prijavnica za seminar, prijavnica za pravnu pomoć i preliminarni program seminara objavljeni su na web stranici projekta:
http://www.zeleni-forum.org/bin/view/Zeleniforum/ProjektipravookolisaNews


Autor: Zelena akcija

07.02.08. 02:00