FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Zelena akcija vas poziva na još jednu besplatnu radionicu samogradnje kućnih kompostera Najava

"Biootpad nije smeće za spaljivanje koje se planira u RH! Napravimo vrijedan kompost u kući/stanu i zaustavimo štetne i skupe spalionice. Kućno kompostiranje je vrlo jednostavno, suprotno predrasudama ne izaziva neugodne mirise te biootpad pretvara u plodno tlo koje se vraća natrag u prirodu. Time preuzimamo odgovornost za svoj otpad i čuvamo okoliš." - poručuje Marko Košak, voditelj radionice. Radionica će se održati 08.12. Požurite s prijavama jer broj mjesta je ograničen.
Dscn0680

Radionica će se sastojati od teorijskog dijela u kojem možete saznati sve o važnosti kompostiranja i zbrinjavanja vlastitog biootpada, te od praktičnog u kojem možete naučiti kompostirati, izraditi svoj vlastiti komposter za stan/kuću te ga besplatno ponijeti kući zajedno sa svim materijalima potrebnim za početak kompostiranja. 

Radionica se održava 08.12. od 17:00 do 20:00 u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu. Broj sudionika na radionici je ograničen, a biti će odabrani po redoslijedu prijave. Prijaviti se možete slanjem e-maila na adresu [email protected] U poruci nam pošaljite i svoj broj mobitela ili telefona. Obavijest o tome jeste li prihvaćeni na radionicu dobit ćete najkasnije do petka, 04.12. Za sva dodatna pitanja također se možete obratiti na navedeni e-mail.  

Fotografije s prošlotjedne radionice možete pogledati u prilogu.


30.11.15. 15:31