FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Prijavite se na besplatnu radionicu kućnog kompostiranja! Najava

Jeste li znali da je biootpad moguće kompostirati i u stanu? Želite li naučiti kako? Prijavite se na radionicu kućnog kompostiranja koja će se u petak, 14.12., u 17:30 h održati u Zelenoj akciji. Kući ćete sa radionice ponijeti i svoj vlastiti komposter spreman za kompostiranje. Požurite s prijavama jer broj mjesta je ograničen.
Img_7846

"Biootpad nije smeće! Napravimo od njega vrijedan kompost u kući/stanu i smanjimo količine smeća na deponiju. Kućno kompostiranje je vrlo jednostavno, suprotno predrasudama ne izaziva neugodne mirise te biootpad pretvara u plodno tlo koje se vraća natrag u prirodu. Time preuzimamo odgovornost za svoj otpad i čuvamo okoliš." - poručuje Marko Košak, voditelj radionice.

Radionica će se sastojati od teorijskog dijela u kojem možete saznati sve o važnosti kompostiranja i zbrinjavanja vlastitog biootpada, te od praktičnog u kojem možete naučiti kompostirati, izraditi svoj vlastiti komposter za stan/kuću te ga besplatno ponijeti kući zajedno sa svim materijalima potrebnim za početak kompostiranja. 

Radionica se održava 14.12. od 17:30 do 19:30 h u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu.

Broj sudionika_ca na radionici je ograničen, a bit će odabrani po redoslijedu prijave. Prijaviti se možete do 11.12. u ponoć slanjem e-maila na adresu [email protected]  .U poruci nam pošaljite i svoj broj mobitela ili telefona. Obavijest o tome jeste li prihvaćeni na radionicu dobit ćete najkasnije do srijede, 12.12. Za sva dodatna pitanja također se možete obratiti na navedeni e-mail.  

Fotografije s prošlogodišnje radionice možete pogledati ovdje.

Radujemo se vašem dolasku!


05.12.18. 14:20