FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Ljetni seminar zelene akcije!

Javno zagovaranje u zaštiti okoliša 17.-28. srpanj 2006. - Solarna akademija Zelene akcije Vela straža, otok Šolta  

Ovaj dvotjedni seminar, kojeg zajedno organiziraju Zelena akcija (FoE Croatia), Global 2000 (FoE Austrija) u kooperaciji sa Fondacijom Heinrich Boll Stiftung, namjenjen je aktivisticama/tima Zelene akcije, Zelenog foruma i građanskih inicijativa na području zaštite okoliša, ali je otvoren i za zainteresirane koji se tek namjeravaju aktivnije baviti ovom problematikom.

Program obuhvaća predavanja i radionice o metodama i vještinama organiziranja akcija i kampanje, rada s medijima, organiziranje građanskih inicijativa i udruga, pregled postojećih organizacija i inicijativa u Hrvatskoj i Europi, i puno drugih lipih stvari...

Radni jezik seminara je engleski, očekujemo oko 15-20 učesnica/ka, predavanja i radionice održavat će se tokom prijepodneva (popodneva su uglavnom slobodna), a smještaj je na razini komfora planinarskog doma, spavanje u sobama za 6-8 osoba, a hranu pripremaju sami učesnici/e.
Okupljanje učesnica/ka je tokom vikenda 15.-16. srpnja, do Šolte se dolazi brodom za Rogač iz Splita. Prijevoz iz Rogača do Vele straže lokalnim busom ili kombijem Zelene akcije. Obavezno ponijeti vreću za spavanje ili posteljinu, a po želji može se i postaviti šator. Seminar započinje zajedničkom akcijom čišćenja i uređenja objekta.

UČEŠĆE NA SEMINARU JE BESPLATNO!

Ispunjenu prijavnicu poslati do 28. lipnja u Zelenu akciju, odgovor da li si primljen/a bit će poslani 3. srpnja.

Za dodatne informacije:
Daniela ili Luka na 01/4813096 ili [email protected]


Autor: Zelena akcija

19.06.06. 03:00