FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Poziv na jednodnevni trening o održivom razvoju Najava

Zelena akcija poziva zainteresirane na jednodnevni trening namijenjen prvenstveno članovima predstavničkih tijela i zaposlenicima lokalne uprave i samouprave, koji će se održati 23.10.2012., od 9 – 16h u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1, u Zagrebu. Trening se održava u sklopu projekta "ENjoinED" financiranog od strane Europske unije.
Energetika

Program: Energetika

Odrzivi-razvoj

Javnost i odgovorne institucije u Hrvatskoj suočene su sa sve većim izazovom provedbe zahtjevnih mjera zaštite okoliša i održivog razvoja. Posebni izazovi su pred tijelima lokalne uprave i samouprave koja je često odgovorna za provedbu, a nema primjerenog pristupa odgovarajućim informacijama i edukaciji. Stručnjaci Zelene akcije ovim treningom žele informirati predstavnike lokalne uprave i samouprave zainteresirane za održivi razvoj i zaštitu okoliša o osnovama tema: održivi razvoj, prava na pristup informacijama, održiva energetika, održivo gospodarenja otpadom i korištenje EU fondova.

Trening će provesti tim stručnjaka iz Zelene akcije:

  • Toni Vidan, voditelj energetskog programa Zelene akcija o održivoj energetici
  • Željka Leljak Gracin, dipl. iur,  o pravu okoliša
  • Marijan Galović, bacc.ing.agronomije, o gospodarenju otpadom i Europskim fondovima
  • Aleksandra Schindler, mr. ljudskih prava i demokracije i prof. filozofije, o održivom razvoju

Trening je besplatan, a prijave se primaju do 21.10.2012. Svi sudionici će dobiti certifkat o uspješnom sudjelovanju, a za prijavu i sve dodatne informacije o treningu možete kontaktirati Aleksandru Schindler, na tel/mob: 01/4818-478; 099/7766-562 ili na email:  [email protected]

Program treninga o održivom razvoju možete pronaći ovdje.


19.10.12. 14:29