FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Zelena akcija traži nove aktiviste/ice! Najava

U obzir dolaze svi: studenti, zaposleni i nezaposleni, samo morate imati barem 18 godina. Ako se želite baviti nečim što je stvarno cool, zanima vas ekologija i dosta vam je čekati prekriženih ruku da se stvari same od sebe promijene na bolje, onda je ovo za vas!
Manje

Aktivizam ne zahtijeva više od par sati tjedno, a možete puno naučiti i napraviti nešto zbilja korisno, pritom se dobro osjećati i družiti sa super ekipom.

Kako se postaje aktivist/ica?
Ne tražimo da polažete nikakve ispite i nećemo vršiti nikakve provjere :), ali pozivamo vas na dvodnevnu aktivističku radionicu/seminar 4. i 5. lipnja u Zelenoj akciji (Frankopanska 1) na kojem ćete moći naučiti kako se to radi. Ne samo teorija, nego prvenstveno akcija! Radionica počinje oba dana u 10h, a završava kasnije popodne. Naravno, organiziran je i ručak.

Sve je besplatno, ali broj mjesta je ograničen pa se hitno prijavite - prednost imaju oni koji se prijave prvi.

Prijave i eventualna pitanja šaljite na [email protected] - pošaljite samo svoje ime, prezime, email, broj telefona i dob.

Zelena akcija je neprofitna, nezavisna, nevladina i nestranačka udruga građana, a član je Friends of the Earth International, najveće mreže ekoloških organizacija na svijetu.


27.05.11. 07:41