FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Ove nedjelje nove radionice razmjene vještina: varenje, fotografija i djembe bubnjanje! Najava

Ovu nedjelju (19.2.2012.) u Zelenoj akciji će se održati tri nove radionice razmjene vještina. Riječ je o radionicama varenja, fotografije i djembe bubnjanja. Sve radionice su potpuno besplatne. Više pročitajte u nastavku.
Potpisano

Jeste li oduvijek htjeli  nešto naučiti, no niste mogli naći nekog tko će vas tome podučiti? Ili vam je bilo preskupo platiti tečaj? Onda svratite u nedjelju 19.2. do Frankopanske 1 (prostor Zelene akcije) gdje aktivisti Zelene akcije održavaju besplatnu radionicu razmjene vještina (skillshare).               

Bit skillsharea je da se okupe ljudi koji ili žele nešto naučiti ili znaju nešto što mogu naučiti druge. Izbor vještina je neograničen, od sviranja instrumenata i uradi sam popravaka do kuhanja i samoobrane. Skillshare odražava filozofiju slobodne razmjene znanja i vještina te DIY (uradi sam) principa.

Tako će se ovaj vikend održavati radionice:

12:00 – 14:00 OSNOVE FOTOGRAFIJE (UGLAVNOM ANALOGNE) – Za sve entuzijaste i amatere – ova radionica nudi vam mogućnost da naučite osnove fotografije, kao što su kadriranje i osvjetljenje, ali i da naučite osnove analogne fotografije, tj. kako funkcioniraju razne vrste analognih fotoaparata na čijim osnovama rade i današnji digitalni fotoaparati. 

13:30 – 16:00 VARENJE  – Kako čvrsto spojiti dva metalna dijela. To je vještina koja svakome ponekad zatreba, a sada ju kod nas možete naučiti. Korisno ako želite samo spojiti neku metalnu konstrukciju ili pojačati spojeve na postojećim konstrukcijama.

16:00 – 18:00 DJEMBE BUBNJANJE– Radionica grupnog djembe bubnjanja (bubnja se rukama, ne palicama). Dođite i osjetite ritmove i groove grupnog bubnjanja gdje ćete naučiti ritmove, kako održavati tempo i jam-ati s drugima. Bubnjeve imamo mi, iako ako imate svoje djembe ili možete posuditi za radionicu, slobodno ih donesite.

NAPOMENA:Nisu potrebne prijave.

Dođite, svratite, vidite što se radi. Ako imate prijedlog što bismo slijedeći put mogli napraviti ili ste sami voljni pridružiti nam se i podučavati nešto što znate ili u čemu ste dobri, rado bismo porazgovarali s vama. Vidimo se!

Kontakt: [email protected]

https://www.facebook.com/razmjenavjestinaza

https://www.facebook.com/events/174243896019583/


14.02.12. 22:35