FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Upitnik o utjecaju pandemije i potresa na organizacije civilnog društva Vijest

Pozivaju se organizacije civilnog društva da popune upitnik kojim se želi ispitati utjecaj pandemije i potresa na civilno društvo.
Uz podršku
Centri_znanja_za_drustveni_razvoj-odrezaniji
Alternative-check-customer-employee-experience-face-1570335-pxhere

Prije nekoliko dana okupljena je neformalna inicijativa organizacija civilnog društva, uključujući Zelenu akciju, zabrinutih radi posljedica pandemije i potresa na civilno društvo.

Inicijativa je sastavila upitnik kojim želi prikupiti i analizirati konkretne informacije o utjecaju pandemije i potresa na njihov rad, kao i podatke o aktivnostima koje već provode ili planiraju provesti, a sve s ciljem ublažavanja posljedica krize.

Analiza će biti podloga za zagovaranje mjera podrške civilnom društvu u Hrvatskoj prema institucijama Vlade RH kao i lokalnim vlastima.

Rok za ispunjavanje upitnika je 15.4. 2020. godine.

Navedenu neformalnu inicijativu čine: Centar za mirovne studije, Mreža mladih Hrvatske, Zelena akcija, Roda, Gong, CESI - Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, Kuća ljudskih prava, Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono, Documenta, Klubtura, Udruga potrošača, Zaklada Sandra Stojić, Razvojna organizacija zaštite potrošača (ROZP), Volonterski centar Osijek i ODRAZ.


10.04.20. 14:54