FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Reakcija: Lažni zeleni u Škorinom timu Vijest

Zelena akcija je nevladina udruga građana i građanki i nikada nije niti će ikada imati bilo kakav oblik suradnje sa strankom Zelena lista!
Zelena_akcija-logo-corrected-16_9

Stranka „Zelena lista“ koju predvodi Bandićev politički partner Nenad Matić i koja je dio Domovinskog pokreta Miroslava Škore, lažna je zelena stranka koja nema nikakve veze s istinskim temama zaštite okoliša. Pozivamo građane da ne nasjedaju na ovu podvalu Zelene liste te da im na izborima uskrate svoj glas.

Vrhunac cinizma je što Zelena lista na svojoj internetskoj stranici ima poveznice na prave udruge za zaštitu okoliša, poput Zelene akcije, pokušavajući na našem imenu legitimirati svoju nepostojeću okolišnu politiku. Ovim putem zahtijevamo da Zelena lista ukloni poveznicu na našu udrugu sa svoje stranice jer ne želimo nikakvo povezivanje s njima!

Stranka Zelena lista je godinama u zagrebačkoj Gradskoj skupštini čvrst partner stranke Bandić Milan 365 i suučesnik u štetnim odlukama gradonačelnika koje trpe stanovnici Zagreba. Kaos u gospodarenju otpadom, prenamjene zemljišta, porazna prometna politika i svi slični rezultati Bandićeve politike imaju snažnu podršku Zelene liste. Na ovim parlamentarnim izborima, Zelena lista je sastavni dio Domovinskog pokreta Miroslava Škore, koji svojom politikom nudi povratak u 19. stoljeće, a ne konačni iskorak u 21.


03.07.20. 14:05