FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss
Članak

Natječaj za novinare u sklopu projekta INTRA WASP

Pod programom IPA 2011. "Jačanje podrške organizacija civilnog društva u povećanju transparentnosti i dobrog upravljanja u hrvatskoj javnoj upravi" projektni partneri - Zelena akcija, Zelena Istra, Art radionica Lazareti, Pravo na grad, Multimedijalni Institut- MAMA i Zeleni Osijek - provode projekt Povećanje transparentnosti u upravljanju vodnim i prostornim resursima - INTRA WASP" ("INcreasing TRAnsparency in WAter and SPace Management (INTRA WASP)
Europa

Teme od interesa za provedbu projekta, kao i same aktivnosti koje su provedene kroz navedeni projekt, moguće je pronaći na slijedećem web-portalu: www.prostornapravda.org.

Ovim natječajem projektni partneri žele pridonijeti popularizaciji i boljem razumijevanju 5 odabranih tema koje se tiču vodnih i prostornih resursa. Pozivaju se zainteresirani novinari da podnesu svoje prijave za jednu ili više tema koje su detaljnije opisane u natječajnoj dokumentaciji koja se može preuzeti ovdje. Prijave na natječaj otvorene su do 5. listopada 2016. godine.


27.09.16. 14:59