FacebookTwitterYoutubeFlickrInstagramRss

Energetika i klimatske promjene

Publikacije koje se bave energetikom i klimatskim promjenama.
12.10.06. 03:00

Burin br. 3 (2006.)

Burin je bilten Energetskog programa Zelene akcije. Glavnina tekstova odnosi se na praktična i svima dostupna rješenja za uštedu energije ili iskorištavanje energije iz obnovljivih izvora. Glavna tema ovog broja je izrada kuća od balirane slame. Osim toga, u 3 broju Burina možete pronaći i tekstove o klimatskim promjenama, Hidroelektrani Lešće, projektu poticanja samogradnje solarnih kolektora, tzv. energetskoj oporabi te savjete za učinkovitije trošenje energije u kućanstvu.
4.35 Mb Preuzmi
25.05.06. 03:00

Burin br. 2 (2006.)

Burin je bilten Energetskog programa Zelene akcije. Glavnina tekstova odnosi se na praktična i svima dostupna rješenja za uštedu energije ili iskorištavanje energije iz obnovljivih izvora. U ovom broju pročitajte tekstove o biodizelu u kućnoj radinosti, samogradnji solarnih kolektora u sloveniji, dimenzioniranju fotonaponskog sustava i još koječemu drugom.
1.03 Mb Preuzmi
09.03.06. 02:00

Burin br. 1 (2006.)

Burin je bilten Energetskog programa Zelene akcije. Glavnina tekstova odnosi se na praktična i svima dostupna rješenja za uštedu energije ili iskorištavanje energije iz obnovljivih izvora. U prvom broju Burina pročitajte tekstove o raspoloživim zalihama nafte, najčešćim zabludama o obnovljivim izvorima energije, osnovama toplinske zaštite zgrada, i pasivnoj solarnoj arhitekturi.
1.02 Mb Preuzmi